INTER DOROHOI

Principală » 2013 » Septembrie » 14 » Inter Dorohoi-Dumbravita 5-1
7:20 PM
Inter Dorohoi-Dumbravita 5-1Inter Dorohoi, echipa dorohoiană de Liga a V-a, a jucat împotriva echipei Speranța Dumbrăvița duminică, 8 septembrie 2
013, de la ora 11:00, pe terenul II din Baza Sportivă „1 Mai” din Dorohoi.

Acest meci contează pentru cea de-a treia etapă din campionatul Ligii a V-a NORD, sezonul 2013 – 2014. Dorohoienii au învins categoric echipa din Dumbrăvița cu scorul de 5-1 (0-0).

Inter Dorohoi a început meciul în forță, având o ocazie mare de a înscrie încă din minutul 6 al meciului. Minutul 14 a adus probabil cel mai amuzat al meciului, când la o lovitură liberă, jucătorii dorohoieni nu s-au înțeles și au lasat mingea la adversari. Inter Dorohoi a reușit până la urmă să înscrie în minutul 23 prin Cosmin Ghițău. Deși se aflau în avantaj gazdele nu au încetat să atace și au ajut numeroase ocazii de a înscrie, cea mai importantă dintre acestea fiind în minutul 30 când dorohoienii au lovit bara transversală. Meciul s-a încheiat la pauză cu scorul de 2-0 după ce Cosmin Ghițău a înscris și în minutul 35.

În repriza secundă, Inter Dorohoi a rămas în atac și în urma unui fault în careu al oaspeților a obținut un penalty care a fost transformat de Gabriel Moisa. Jucătorul celor de la Speranța Dumbrăvița a sărit la bătaie la arbitru, acesta fiind eliminat și scos de pe teren cu ajutorul poliției locale. Dorohoienii au înscris și pentru 4-0 în minutul 59 când același Cosmin Ghițău a punctat pentru a treia oară. Speranța Dumbrăvița a reușit să înscrie golul de onoare în minutul 75 tot dintr-un penalti obținut în urma unui henț în careu făcut de dorohoieni. Meciul s-a încheiat cu scorul de 5-1 după ce Inter Dorohoi a mai punctat o dată prin Gabriel Moisa în minutul 86.
Vizualizări: 83 | Adăugat de: biluta10 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: